20. april 2013

Innsamling til barnehagene!

Hei igjen! Jeg lovte dere ett innlegg om de siste innkjøpene vi har gjort med pengene vi har samlet inn, så her kommer det! I flere av barnehagene hadde de ingen lekeapparater ute, og hvis de hadde noen, var de ødelagt. Vi bestemte oss derfor for å kjøpe det til de som trengte det. Flere av barnehagene har fått husker, det ble satt opp en dumpe, og noen har fått dekk til å løpe/hoppe på :)
Vi fikk god hjelp av Peter og en venn av han. Vi tenkte at dette var ganske store prosjekter, og at det kom til å ta litt tid. Men neida, dette ble fikset på en dag!! Veldig fint å se at lekene har blitt brukt disse siste dagene våre i barnehagen. Total regning for alt dette ble 2873 NB (1810 norske kroner).




Peter tester huska.
Fornøyde barn:)
Denne barnehagen hadde en dumpe, men den var ødelagt!


Men det fikset Peter. Barna synes det bråka litt av sveisinga, men følger spent med på det som skjer.
Ferdig :)





De siste pengene brukte vi på å lage en "grunnpakke" til alle barnehagene vi har vært i. Vi kjøpte førstehjelpsskrin, toalettpapir, såpe, fargeblyanter, gråblyanter, blyantkvesser og tørkepapir. I tillegg kjøpte vi noen ting til hver barnehage, utifra deres behov. På bildet nedenfor ser dere at vi i tillegg har kjøpt en fotball og noen puslespill til en barnehage. Hver pakke kostet rundt 422 NOK.


8 pakker til 8 barnehager :)







Vi vil gjerne få takke hver og en av dere som har bidratt! Det har vært en glede å fordele bidragene deres. Store og små har vist stor takknemlighet, for alt fra såpe og dopapir til dumper og tak. Vi håper at dere som har vært så snille å bidrat, føler at vi brukt pengene på en god måte. Vi håper også at dere føler at dere har blitt oppdatert, så dere har kunnet følge med på hvor pengene deres har havnet. Denne innsamlingsauksjonen har gitt afrikaturen vår en ny dimensjon. Med hjelpen deres har vi fått muligheten til å bidra og utrette mer, enn vi kunne gjort med egne midler.
Så nok en gang, tusen hjertelig takk til alle som har bidratt!

1 kommentar:

  1. Så mye dere har fått til for de innsamlede pengene.Dere har gledet kjempe mange.Super bra.

    SvarSlett