24. februar 2013

Awesome Weekend!!

Heeii! Nå tar vi snart fatt på vår 3. uke i barnehagen. Tida går SÅ FORT, og snart har vi vært her i en måned alt. Helt vilt. Tida går fort når man har det fint, ikke sant?! I helgen hadde vi egentlig planlagt Etosha tur, men vi var litt for seint ute med å bestille, så det ble ikke noe av. Hadde gleda meg så sjukt, så ble veldig skuffa. Men herregud for en fantastisk morsom helg det ble uansett!!

På fredag dro vi ut og spiste middag sammen med lærerstudentene. Etter ett par timer der, kom Alfredo. Han hadde veldig lyst til å ta oss med ut på fest i slummen, eller i location som de kaller det. Sjukt gira. Noen var slitne og dro hjem, mens vi tok noen flere øl i baren på hotellet, før vi hoppet i bilen og dro til slummen. Vi var først innom en veldig shabby, men koselig bar. Vi møtte mange hyggelige folk, og noen innpåslitne folk. Men med veldig greie gutter som passer på oss, så var ikke det noe stress. Vi sang, drakk, danset og hadde det veldig gøy! Forresten, det koster 8 kr for en øl her!! Ikke noe rart det blir øl hver dag vettu. Men ja, plutselig ble det en liten barfight, og vi fikk streng beskjed om å holde oss innendørs. Ser den, for jeg kikket ut døra, og der sto det 15-20 stk å slåss. Noen hadde til og med møtt noen med blodige klær og blodig sverd nede i gata der! Welcome to Africa! Når det roet seg, dro vi videre til en annen bar. 



Haha!!


Det var så mye folk, musikk og liv overalt. Så utrolig morsomt å få oppleve!! Vi var innom ett par barer til, før vi tok kvelden.  Her er det forresten helt vanlig å sitte på lasteplanet på bilene når man er ute å kjører. Vi hoppet oppå lasteplanet og kjørte hjem. Haha, det var så gøy!!

Nina, Oda og meg på tur hjem!


Lørdag skulle jeg, Nina og Lisbeth bli henta av Alfredo og Peter kl 10.00. De skulle vise oss ett sted litt utenfor byen. Etter en sen kveld, var det 3 slitne jenter som sto opp tidlig for å gjøre oss klare. Vi ventet. Vi ventet. Også ventet vi litt til. Halv 1 kom de. African time på sitt beste.. Da hadde vi allerede rukket å tatt ett par øl. Vi var innom ett par steder før de fikk bestemt seg for hvor vi skulle være. Var innom ett sted hvor det stod slanger på glass, midt utpå plassen der. ÆSJ! Dro videre for å si're sånn!!


Vi endte opp inne i ett slags safariområde midt i ødemarka. Det var ett bitte lite badebasseng, og en liten bar. Det kom folk å åpnet baren kun for oss. Haha.Det var veldig koselig der da.








Etter litt bading i regn og tordenvær, dro vi til en annen by. Vi kjørte litt rundt og kikka, så sa vi måtte på do, og plutselig sto vi å hilste på bestemora til han ene, og fikk låne doen der. Så gikk vi over gata og kjøpte øl, og dro til Tsumeb igjen. Haha, alt vi opplever ass. 
I dag har vi hengt på Dros i hele dag. Sjukt varmt i dag, så digg å få kjøla seg ned litt! 


Pynta litt over senga mi <3

Blogges :)

2 kommentarer:

  1. Hei Mette :-) så gøy å lese,og så masse fine bilder.. ser ut som du har d knall . Nyt tiden,det går så fort som du sier :-) stooor klem fra Cathrine

    SvarSlett
  2. Hei.
    Prata med mor så hun fortalte om deg og var nok bekymret da vet du, (som vi mødrer alltid er), selv om du er nok flink og stødig.
    Du er tøff! Artig!
    Lykke til videre!

    Astrid



    SvarSlett