7. april 2013

Innsamling til barnehagene del 2.

Barnehagen hadde ikke stoler til barna, dette ville vi gi dem. På grunn av varmen er barna mye inne og de sitter mye på murgulvet. Dette bildet er tatt første gangen de sitter på dem. Stolene kostet 457 NOK.
Stolene blir også brukt til bord.

Og til lek :)
Barna sov rett på det harde gulvet, derfor ville vi gjerne gi dem en madrass.
Her er madrassen, den kostet 150 NOK. Dette ble bedre å ligge på for barna.


Dette er skyggeplassen til barnehagen, den blir mindre og mindre utover dagen. Dette betyr at barna må være mye inne. De ansatte i barnehagen har savnet skyggeplass til barna.


Vi valgte å hjelpe dem med dette problemet.


De begynte tidlig om morgenen og brukte to dager. Dette kostet 1487 NOK. For materialer og jobben.
Hyggelige karer som gjorde jobben :)

Det er ikke bare skyggeplass dette taket hjelper mot. I regntiden kommer vannet inn i barnehagen, taket vil også holde det ute. Dette har vært et problem hvert år for de ansatte, som må koste ut vannet da det regner.
Det ble SÅ bra!! :) Alle ble veldig fornøyd!


I en annen barnehage har vi handlet inn ett lite matlager. Barnehagen ligger i ett fattig strøk, og det er ett fåtall av barna som har med seg matpakker i barnehagen. De ansatte i barnehagen pleier derfor å lage ett måltid til barna. Men for at dette skal skje, er de avhengig av at foreldrene betaler en liten sum i måneden. Det er ofte lite penger som kommer inn, og da blir det heller ingen mat på barna. Vi bestemte oss derfor for å kjøpe inn litt forskjellige matvarer til dem. Vi kjøpte inn 7,5 kg sukker, 5 kg ris, 5 kg pasta, 10 kg med maismel, masse suppeposer, matolje og drink o' pops. En av de ansatte sa at denne maten ville holde i 3 månender. Vi har også handlet inn strøm til barnehagen, noe de også er avhengig av for å kunne lage mat. Fotballer, håndsåper, tegneark og kopper er også kjøpt inn til denne barnehagen. Vi har brukt ca 500 NOK.



Her lager vi mat på kjøkkenet i barnehagen.

Pasta med suppe og tomater.

Barna pleier å dele 2-3 sånne boller med mat, men i dag fikk de hver sin bolle :)

Koser seg med maten :)

Vi har mange prosjekter på gang nå, og skal være flinke til å holde dere oppdatert med hva pengene går til:)

1 kommentar:

  1. Hei.
    Dere er flinke som får ordnet så mye,morro å se hva dere holder på med.
    mamma og pappa.

    SvarSlett