28. februar 2013

Innsamling til barnehagene del 1.

Vi har nå vært i barnehager i 3 uker, og det er sikkert mange som lurer på om vi har brukt noe av pengene vi har samlet inn. Vi har brukt litt penger på diverse småting til de forskjellige barnehagene. Vi har kjøpt litt leker, tegneark, fargeblyanter, hygiene saker og ting vi har sett har vært nødvendige. Det største prosjektet vi har gjort er å bygge ferdig toaletter i en veldig fattig barnehage i slummen. Det er Thea og Lisbeth som har vært der i disse ukene, og de som har sørget for at alt har gått etter planen, og de har nå endelig toaletter som fungerer. Både barna og de voksne ble veldig glade, og det kom noen tårer. Veldig fint å kunne hjelpe mennesker som virkelig trenger det og setter pris på det!


De begynte raskt med toalettene, i dette bildet startet de med gravingen for å legge rør. Barna var nysgjerrige! :)

Lager hull i veggen for å koble til doen.

De jobbet effektivt, på tross av lite verktøy...

En dør med lås på er også nødvendig, da vi vil unngå skader/hærverk.. Området barnehagen ligger i er svært fattig..

Redskapen de brukte rundt og på murveggen..

Lisbeth og Thea var med på handletur, slik holdt vi oversikt over materialet som ble kjøpt inn. Det var to turer som var verdt å oppleve!
Ferdig tilkoblet!! : )

Vasken ferdig og tilkoblet! Barnehagen har tilgang til vann, endelig kan de også få rene hender før de skal spise o.l. :)

Dette ble så bra! Det beste av alt, det fungerer :)

Dette er styreren i barnehagen, det kom noen gledestårer! Føles godt å hjelpe noen som trenger det :)

Tusen takk for jobben, gutter!
The man! Tusen takk til denne effektive, tålmodige og gode mannen! :)

Her står barna å venter på at vannet skal kobles til, slik at de kan ta i bruk toalettene. Det var plutselig mange barn som måtte på do, de viste oss stor takknemlighet! Totalprisen på denne jobben ble 2345N$ Det vil si 1477,35 NOK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar