4. mars 2013

Etosha!



Yo! Fredag dro jeg, Lisbeth, Thea, Oda og Karen Marie til Etosha sammen med en gjeng fra lærerstudentene. Etosha er en enorm nasjonalpark i Namibia. Etter en svett minibusstur på 2 ½ time kom vi endelig frem til Halali, hvor vi skulle overnatte. Herregud, det var SÅ fint der! Vi var i himmel’n! Det var koselige små hytter med aircondition, digre fine dobbeltsenger, dyne, stor dusj and so on.. Det var litt annen standard enn vi er vant til, for å si det sånn! Vi rakk å kaste oss i bassenget og ta en kjapp matbit før vi skulle dra ut på ettermiddagssafari. Vi hoppet opp i safaribilen og dro av sted. Vi kjørte rundt i litt over 3 timer. Det var så fint!! Landskapet, stemningen og ikke minst alle dyrene vi så : ) Vi så løver, giraffer, zebraer, springbukk, struts og mange flere.










Når vi kom til Halali igjen på kvelden, gikk vi rett til vannhullet som ligger inne på lodgen. Der håpet vi veldig på å se elefanter og neshorn, siden vi ikke hadde sett det tidligere på dagen. Og da vi kom dit sto det jammen en diger elefant og kosa seg ved vannet. Sjukt kule dyr! Vi satt der i rundt en time, så på dyrene og på solnedgangen! Og plutselig stakk det fram ett neshorn også. Det var mye mindre enn jeg hadde trodd, men veldig gøy å få sett det.






På lørdag var vi oppe klokka 5 (!!!!) for å gjøre oss klare til morgensafarien. Vi kjørte rundt en stund i mørket, uten å se så mye. Vi stoppa ved ett vannhull for å se på soloppgangen, sjukt fint. Føltes som om vi var i Løvenes konge filmen akkurat da. Vi kjørte videre, og plutselig sto det 2 hannløver foran oss i veien. De gikk å spaserte foran bilen vår og vi kjørte etter.







Vi dro tilbake til Tsumeb, og da stakk hele gjengen ut å spiste middag, før vi dro på konsert på Arts Preformance Center. Veldig artig å se :) Det var musikk, dans og litt teater. Veldig kult!

3 kommentarer:

  1. Så fine bilder Mette... virkelig gøy å lese hvordan dere har det. Virker som du har d bra og opplever masse :- ) her hjemme skjer d lite,men snøen smelter og følelsen av vår begynner å komme :-) gleder meg til mer bilder og skriveri fra deg :))))) stooor klemfra cath ,skal hilse fra Julie :-)w

    SvarSlett
  2. Så spennende Mette.Kjempefint at du tar så mange fine bilder så vi ser hvordan du har det.Lykke til videre.

    SvarSlett
  3. hei mette det var noen utrolige bilder du hadde tatt.nå får du jammen oppleve mye.1mnd.har alt gått.vi savner deg mye da,men tiden går nå så fort så.skal hilse fra besteforeldre,venner og kjente.hilser fra pappa,som reiste på trening nå,og mamsen.gi en klem til barna dine fra meg å.lykke til vidre.

    SvarSlett