4. februar 2013

Joe's beerhouse



Nå er vi endelig på plass i Windhoek, og vi koser oss veldig. Det er sjuukt varmt her!! Vi bor på Namas Guesthouse sammen med de fleste GLU studentene (Grunnskolelærer). Jeg, Oda, Thea og Lisbeth har vår «egen» lille leilighet, og en koselig liten hage. 





Flyturen hit gikk egentlig veldig greit, bortsett fra at vi nesten mistet flyet i London. Kort oppsummert: Vi møttes på Gardermoen, surva litt, drakk litt øl, flydde til London, måtte plutselig løpe gjennom hele Heathrow da vi så på tavla at gaten vår var i ferd med å stenge. Svette og stressa satte vi oss på flyet vi skulle tilbringe de neste 12 timene (digg!). Vi var innom Johannesburg, før vi landa på en bitte liten flyplass midt ute i ørkenen i Namibia. Ble omringa av ivrige taxisjåfører, men fant tilslutt en stabil sjåfør som kjørte oss til byen, og gjestehuset. Vi tok en etterlengta dusj, slappa av litt, var på butikken, handla litt og gikk ut å spiste.





I dag har vi vært på Olympia Swimming pool og kjøla oss ned litt. Det var kjempe fint der, med flere basseng, palmer og vi fikk skikkelig sydenfølelse! På tur hjem begynte det faktisk å regne litt, noe som egentlig bare var godt. Ble litt torden og noen skikkelige regnskurer, før det ble blå himmel og varmt igjen :) 




 I kveld har vi vært på Joe’s Beer House, en veldig kjent resturant her i Windhoek. Sjukt koselig plass! Jeg lekte tøff, og bestilte krokodille, zebra, struts, kudu (tror det var springbokk) og kylling. Var småstressa når servitøren kom med tallerkenen. Zebra var sjukt godt!! Krokodille smakte både litt fisk og kylling, og var egentlig ikke så veldig godt! Resten smakte helt greit :)





Nå er det natta. I morgen tror vi at vi har fri, så da skal vi i byen og shoppe litt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar